7:44 PM
День Гідності та Свободи

 20 листопада у Письменському ЗЗСО відбувся ряд заходів до відзначення Дня Гідності та Свободи, метою яких було утвердження серед учнів ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які у період з листопада 2013 року по лютий 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
 Учителі початкової школи провели патріотичні ранки «День Гідності й Свободи – крок у Європу». Педагоги в доступній для дітей формі розповіли про події, які відбувалися в нашій державі. Як підсумок — діти виготовили паперових журавликів як символ любові до України та намалювали малюнки на тему: «Моя країна – Україна!».
 Класні керівники в цей день долучилися до проведення заходів. У 7 класі класний керівник Дряпікіна Н.Г. під час спілкування “Вільні творять майбутнє!”  пояснила  значення слів “свобода та гідність”, долучились до хронології подій, провели невеликий флеш-моб.
 Для учнів 8-11 класів день розпочався класними виховними годинами на тему: «Культура гідності», «Свобода та відповідальність»., “Герої не вмирають”.
 В кожному класі було оформлено інформаційні куточки та  проведено бесіди з учнями. Школярі пройнялися почуттям болі та гордості за своїх земляків, які споконвіку славилися жагою до волі та незалежності.
 Бібліотекар Самборська А.В.. організувала тематичну книжкову виставку «Небесна сотня» у шкільній бібліотеці.
 Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України.

Переглядів: 128 | Додав: Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar