7:31 PM
День Збройних Сил України

 Вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І на сучасному етапі солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків.
 День Збройних Сил України - це свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенітет рідної землі.
 З метою виховання в учнів почуття патріотизму 4 грудня 2020 року в Письменському ЗЗСО було проведено ряд заходів приурочених Дню Збройних сил України. Це саме те свято, коли в серці у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
Класоводами 1-4 класів було проведено виховні години “Є така професія Батьківщину захищати", (2кл. Класовод Шаталова Т.М.) ”Ми діти України за мир” (4 клас класовод Мірошниченко І.М.).
 Вихователь групи продовженого дня Самборська А.В.підготувала та провела зі своїми вихованцями виховний захід “Повертайся, будь-ласка, живим! Батьківщина чекає на тебе.”, в ході якого проведено гру “Збери військового на службу”, діти з пазлів склали плакат “6 грудня — День Збройних сил України”.
Класні керівники 5-11 класів провели з учнями бесіди, круглі столи, виховні години:

  • «Український воїн – приклад для наслідування»;
  • «Яка армія потрібна моїй країні»,;
  • “Збройні сили України: історія і сучасність”.

 Учні закладу освіти взяли участь у акції “Військові обереги від Святого Миколая” і виготовили для наших воїнів обереги.
 Діти усвідомлюють, що наші Збройні сили – це справжня гарантія державного суверенітету,завжди пам'ятатимуть наших воїнів, які віддали життя за Україну, захищаючи справедливу долю для нашого народу.
 І вже стало традицією вітати у цей день усіх чоловіків, хлопців. Бажаємо усім військовослужбовцям, усім захисникам рідної України здоров’я, витривалості, достатку та опіки Пресвятої Богородиці, яка завжди була Покровителькою у к раїнського війська.

Переглядів: 151 | Додав: Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar