10:25 AM
Казки Погорєлова

 Невід’ємною частинкою дитячого дозвілля сьогодні є гаджети. Усі батьки хвилюються щодо надмірного користування гаджетами їхніми дітьми.
 Занепокоєння батьків щодо захоплення дітей смартфоном не даремне, але небезпеку викликає не сам пристрій, а безконтрольність контенту та моделі його користування. Але ж, не зважаючи на всю небезпеку гаджетів, для дітей існує немало розвиваючого. Батьки повинні допомогти дитині знайти найкорисніше під час користування гаджетом. Щоб дитина проводила час за комп’ютером чи смартфоном з користю, для батьків та діток проєкт «Казки Погорєлова» створили розважальний дитячий портал – "Корисні розваги". На сайті проєкту «Казки Погорєлова» створено Дитяче меню, до якого дитина має швидкий та безпечний доступ. У дитячому меню на дітей чекає цікаве  малювання, пазли, аудіоказки, розмальовки, двомовні книги від українського письменника Євгена Погорєлова.
 Розмальовки для дітей за мотивами казок дитячого письменника Євгена Погорєлова чудово підходять діткам молодшої школи. Розмальовки- це гарний спосіб розвивати фантазію, уяву, відчуття кольору, вони сприяють розвитку дрібної моторики, а також забезпечать вашим діткам гарну поведінку. Діти будуть зайняті вивченням казок та малюванням. 
 На сторінках - розмальовках дублюються цитати з відповідних їм казок. Розмальовка має інтерактивні елементи для взаємодії з гаджетом. Просканувавши код, дітки поринуть у цифровий світ,світ аудіоказки та інтерактивних пазлів.
Здобувачі освіти познайомилися з аудіоказками українського письменника Євгена Погорєлова. Кожен персонаж казки має свою повчальну історію, яка є корисною та цікавою для дітей.
 Книги від Євгена Погорєлова –це чудові книги для розвитку дитини, вони надруковані двома мовами  (українською мовою та англійською).   Казки  цього автора сучасні ,цікаві, повчальні та оригінальні, допомагають батькам у вихованні дитини. Читаючи книги, слухаючи аудіоказки Є.Погорєлова,  діти разом з батьками проводять час весело та цікаво.
 Долучайтеся разом з нами до сучасних книг українського письменника Євгена Погорєлова. 


Сучасні книги для сучасних дітей - «Pogorelov Tales»:                                                              
https://pogorelovtales.com/kazkovi-rozmalovky/

https://pogorelovtales.com/kazky/

https://pogorelovtales.com/store/zamoviti-box/

Переглядів: 65 | Додав: Сергій | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar