1:13 PM
Останній дзвоник

 26 травня 2021 року у Письменському ЗЗСО І-ІІІ ст.. з дошкільним відділенням пролунав останній дзвоник… Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — усе це супроводжує свято останнього дзвоника…

 Аби розділити радість цього свята до освітнього закладу завітали гості: начальник юридичного відділу виконавчого комітету Васильківської селищної ради Ю. В. Кравець, староста Письменського старостинського округу С. О. Красота, адміністратор ЦНАП О. Д. Міщенко, які привітали зі святом завершення навчального року усю дружню шкільну родину — учнів, вчителів, батьків.

Щирі слова привітання лунали цього дня на адресу випускників і від директора школи - Лілії Анатоліївни Близнюк, яка побажала учням успіхів у житті, натхнення і здійснення усіх найзаповітніших мрій. За підсумками навчального 2020-2021 року Лілія Анатоліївна нагородила грамотами за високий і достатній рівень навчальних досягнень та активну участь у житті класу і школи 25 учнів, а учениця 6 класу Махиня Анастасія була нагороджена Похвальним листом за високий рівень навчальних досягнень. Також Лілія Анатоліїва висловила слова подяки за підтримку та співпрацю голові виконавчого комітету Васильківської селищної ради С. В. Павліченку, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту О. П. Прогонному, депутату Васильківської селищної ради А. А. Мудраку, старості Письменського старостинського округу С. О. Красоті, заступнику директора товариства «Дніпроагроальянс» В. О. Самборському.

 Випускники 9 і 11 класів запросили на свято і своїх перших учителів: Шевченко Людмилу Миколаївну та Смілик Любов Яківну. З напутніми словами до своїх учнів звернулися і класні керівники: Мірошниченко Ірина Михайлівна (4 клас), Бутенко Аліна Юріївна (9 клас) та Кібальний Сергій Леонідович (11 клас): «Залишаються позаду ваші шкільні роки — найбільш безтурботна та щаслива пора життя. Ще зовсім недавно ви вперше невпевнено переступили поріг школи, а нині, озброєні багажем знань та досвідом, йдете у незвіданий світ. Тепер усі ваші погляди й думки спрямовані у світле майбутнє, пов’язаними зі вступом до навчальних закладів, вибором своєї життєвої стежини. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. Успіхів вам!»

 Щирими словами, гарними хореографічними композиціями та зворушливими піснями привітали випускники гостей свята.

 І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник в руках одинадцятикласника Шаніна Дениса та першокласниці Калайди Дар’ї.

 Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Переглядів: 51 | Додав: Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar