1:05 PM
Перший дзвоник

 Сьогодні з самого ранку лунала музика в Письменському ліцеї. З усього села стікалися сюди хлопці та дівчата, йшли батьки, бабусі, дідусі нарядно одягнені, із букетами квітів у руках. Літо закінчилося, позаду канікули – і школярі повертаються до навчання. Сьогодні ліцей і вся Україна зустрічає свято Першого дзвоника, День знань.

 З нагоди свята традиційно до ліцею завітали почесні гості: Варакута Сергій Миколайович, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Васильківської селищної ради та  Красота Сергій Олександрович, староста Письменського Старостинського округу, які тепло, сердечно і по-батьківські привітали всіх присутніх зі святом.

 Пролунали щирі привітання від директора ліцею Лілії Анатоліївни Близнюк, яка також дякувала спонсорам Мудраку Анатолію Анатолійовичу, Самборському Вадиму Олександровичу, Хорту Володимиру Михайловичу, Андрусюку Віктору Опанасовичу та Андрусюк Галині Вікторівні.

 Малеча, зокрема учні 1 класу – безпосередні дітлахи, що перший раз сьогодні прийшли до ліцею, цікаві та схвильовані, ще дуже міцно тримали батьків за руки, але впевнено та голосно розказували віршики про школу і зацікавлено позирали на свою першу вчительку Мірошніченко Ірину Михайлівну, яка чотири роки буде не лише навчати, а й леліяти їх, як мама.

 Гордістю проймаємося за старших учнів, які мають запас знань, досягли успіхів у оволодінні навчальними предметами. У них попереду не лише багато уроків, а ще й підготовка до вступу у навчальні заклади та прощання з ліцеєм, де ними опікувалися, за них вболівали, їм допомагали протягом усіх років. "Тож бажаємо вам успіхів в останній рік навчання та в майбутньому житті, наснаги, цілеспрямованості",-саме такими словами привітала учнів класний керівник Зрожевська Наталя Миколаївна..

 Свято Першого дзвоника пройшло урочисто, злагоджено завдяки педагогу- організатору Аліні Юріївні Бутенко, ведучим- учням 10 класу Хветкевичу Олександру та Хлус Анастасії, учням Близнюк Софії, Хорт Анастасії, Лебедю Миколі.

 І ось він пролунав – перший дзвоник, що кличе нас за парти у шлях за новими знаннями, до здійснення мрій.

Переглядів: 60 | Додав: Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar