7:42 PM
У нас єдина мета – Україна свята нездоланна ніким і ніколи!

 З непохитною вірою в перемогу України та усвідомленням руйнівних наслідків війни цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходить під гаслом «У нас єдина мета – Україна свята нездоланна ніким і ніколи!». Захід сприяє об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму підростаючого покоління, посиленню патріотичного руху в Україні, пробудженню в школярів глибокого інтересу до історії України та рідного краю.

 Учні Письменського ліцею, активні читачі шкільної бібліотеки ,залюбки долучилися до участі у місячнику шкільних бібліотек. Діти взяли участь у ІІ Всеукраїнському творчому конкурсі до Дня Українського Козацтва.

 Дякуємо нашим учням за їх творчу діяльність, класним керівникам за залучення учнів до збереження національних традицій, батькам за виховання любові до Батьківщини, української культури.

 Вітаємо наших переможців: чнів 3 класу Іванову Вероніку, Лебідь Ярославу, Самборський Ілля, які зайняли І місце в номінації «образотворче мистецтво» за роботу «Наші славні козаченьки нездоланні вояки», Шкрильову Тетяну за зайняте ІІІ місце в номінації «образотворче мистецтво» за роботу «Любіть Україну всім серцем любіть», учнів 7 класу Бабич Єлизавету, Гвозденко Лесю, учня 10 класу Варганов Ярослав за зайняте І місце в номінації «художнє читання», за роботу «Молитва до Бога».

 Письменський ліцей щиро дякує команді Перлина Мистецтв за організацію конкурсу у такий складний для країни час! Для кожного з нас важливо, щоб Україна була вільною державою, щоб наша співуча українська мова звучала у всьому світі. Ми точно знаємо, що життя переможе! Українська нація міцна і незламна!

Переглядів: 39 | Додав: Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar