3:06 PM
Весела естафета

 Ніколи ще проблема низької рухової активності дітей і підлітків не стояла так гостро, як сьогодні. Це зумовлено багатьма факторами, не останнє місце серед яких займає загальна захопленість дітей комп’ютерними іграми і спілкуванням у соціальних мережах. Саме тому батьки й педагоги намагаються пояснити дітям користь від фізичної активності та спонукають їх активно займатися спортом.

 Тому крім уроків фізичної культури у Письменському ліцеї проводиться багато цікавих спортивних заходів. Саме сьогодні напередодні святкування Дня фізичної культури і спорту в ліцеї пройшли традиційні змагання “Весела естафета” для учнів 2-4 класів, яку підготували класоводи Шеремет Н.О., Хандрига С.С. та вихователь групи продовженого дня Самборська А.В.

 Дітлахи весело та завзято виконували фізичні вправи, змагалися між собою, а учні 5 та 6 класів активно вболівали та підтримували малечу. В цих змаганнях ніхто не зазнав поразки, бо перемогла дружба. Батьки учнів 2, 3, 4 класів підтримали своїх діточок, підготувавши для них солодощі і привітання зі святом. Адміністрація школи нагородила кожен клас грамотами “За активну участь у спортивних змаганнях” та побажала маленьким ліцеїстам бути такими ж активними, кмітливими та веселими.

Переглядів: 248 | Додав: Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar